marime text:

Romani abandonati in morgile din Italia - povesti tulburatoare cu oameni pe care lumea i-a uitat

Situatii tulburatoare in Italia, unde zeci de romani morti raman abandonati luni sau chiar ani de zile in morgile spitalelor. Daca nu sunt identificati oficial, procuratura nu poate elibera nici macar autorizatia de inhumare in acea tara.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De cele mai multe ori, rudele nu au bani pentru repatriere sau responsabilii nu se grabesc sa finalizeze procedurile.

In morga centrala din Milano zac de mai bine de un an trupurile neinsufletite a doua tinere romance. De soarta postuma a acestor tinere nu se intereseaza autoritatile romane, ci Munzer Hamdan, care a facut o afacere din repatrierea cadavrelor.

Autoritatile italiene i-au solicitat ajutorul pentru identificarea fetelor moarte din cauza unei intoxcatii cu monoxid de carbon. Pentru una din ele, italienii au dat si un ultimatum: va fi ingropata in Italia, daca nimeni nu se va prezenta sa ceara trupul.

Pentru cealalta victima au trecut 14 luni pana ce autoritatile romane au batut la usa familiei, in Filiasi, sa le dea tragica veste.

O alta tanara, despre care italienii au certitudinea ca este tot de origine romana, din zona Craiovei, ramane in continuare abandonata la morga. Se pare ca mama ei, aflata in Spania, nu are bani sa vina in Italia s-o identifice.

In sprijinul familiilor vine uneori si biserica.

Totusi, de multe ori sunt abandonate la morga si persoane al caror deces le-a facut pe rude sa-si smulga parul din cap. Cel putin in fata camerelor de filmat.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu