marime text:

Romancele Diamanta si Geneva, condamnate la inchisoare in Franta, pentru furt in grup

Doua romance au fost condamnate la o luna de inchisoare, primind si interdictia de a sta in Aube timp de cinci ani, pentru furt in grup in orasul Troyes, potrivit site-ului nationpresse.info.
Romancele Diamanta si Geneva, condamnate la inchisoare in Franta, pentru furt in grup

Vineri, Diamanta, de 26 de ani, si Geneva, de 20 de ani, impreuna cu o minora, au ajuns de la Paris la Troyes, fiind prinse ca au mers cu trenul fara bilet. Acestea au venit la Troyes pentru a cersi, in orasul administrat de ministrul Bugetului, Francois Baroin.

Inainte de a "intinde mana", romancele, care nu vorbesc franceza, s-au dus la cumparaturi in doua magazine din oras. Acestea au iesit fara sa cumpere nimic, dar au fost prinse ca furasera produse cosmetice si haine de copii. Femeile au fost arestate preventiv, dar au parasit comisariatul a doua zi, dupa ce si-au recunoscut faptele pentru care erau acuzate.

Intoarse pe strada, romancele au incercat sa intre in vorba cu un cuplu de batrani din tara Galilor care se aflau la terasa unui restaurant, insa nu s-au putut intelege, astfel ca romancele au plecat si au luat cu ele si servieta barbatului, care continea acte, chei si bani.

Cand a vazut ca i-a disparut servieta, batranul a depus plangere la comisariat, dand politistilor detalii privind caracteristicile romancelor, eliberate cu doua ore inainte.

La tribunalul unde s-a judecat acest caz, Diamanta a cerut, prin intermediul unei interprete, ca femeile sa fie trimise inapoi in Romania sau sa li se dea o amenda, rugand autoritatile sa nu le condamne la inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu