marime text:

Romanca jefuita in Florida, dupa ce a fost pacalita cu o sedinta foto!

Curtata abil si amagita cu o sedinta foto, o tanara emigrata din Romania a avut parte de o experienta traumatizanta, in Florida. Sub amenintarea unei arme, doi barbati au sechestrat-o si au jefuit-o pe tanara de 25 de ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din fericire pentru ea, Gabriela Laszlo a scapat nevatamata, iar politia i-a arestat rapid pe agresori. Patania a speriat-o atat de tare, incat se gandeste sa revina in tara.

Gabriela a fost abordata de doi tineri la piscina complexului de apartamente din Miami in care locuieste. Acestia au complimentat-o pentru felul in care arata si i-au propus o sedinta foto, spunandu-i care are sanse mari sa lucreze ca model.

In ziua convenita, Myles Watkins si Phillip Valdez au luat-o pe Gabriela de acasa, spunandu-i ca o duc la un studio. Insa pe drum, au amenintat-o cu moartea si i-au cerut ceasul in valoare de 15.000 de dolari, pe care il ochisera din vreme. Ghinion - il lasase acasa, asa ca le-a dat cheia apartamentului. In timp ce unul dintre agresori a pazit-o in masina, celalalt a intrat in locuinta. I-a furat ceasul, telefonul mobil, ceva bani si un card de credit. Femeia  a fost ulterior eliberata.

Investigatia a scos la iveala ca arma folosita era una cu alice. Ceea ce nu anuleaza insa cele doua capete de acuzare: rapire si jaf.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu