marime text:

Romanca condamnata la inchisoare in Anglia pentru un furt de 56 de lire

O romanca stabilita in Marea Britanie a fost condamnata la doua luni de inchisoare dupa ce a fost prinsa furand dintr-un magazin produse in valoare de 56,5 lire sterline, furtul fiind comis in timp ce aceasta se afla sub supraveghere dupa o fapta similara comisa anterior.
Romanca condamnata la inchisoare in Anglia pentru un furt de 56 de lire
Lenuta Niculescu a declarat in fata instantei ca bunurile furate reprezinta un cadou pentru tatal ei bolnav de acasa, din Romania. Avocatul acesteia a spus si el, la randul sau, ca romanii au un obicei in a reveni acasa din strainatate cu un cadou pentru familie.
 
Femeia in varsta de 49 de ani a fost oprita de echipele de securitate ale magazinului in 9 aprilie, asupra ei fiind descoperite marfurile furate. Ea a pledat vinovat in cadrul procesului si a inceput sa planga atunci cand a aflat ca va trebui sa mearga pentru doua luni la inchisoare.
 
"Ati revenit in fata noastra pentru ca din nou ati furat bunuri apartinand altcuiva, iar aceasta instanta nu tolereaza asa ceva", a declarat judecatorul care a condamnat-o pe femeie.
 
Astfel, aceasta a primit doua luni de inchisoare pentru ca a incalcat termenii controlului judiciar dispus urmare a furtului anterior si alte doua luni de inchisoare pentru ultimul furt, insa va executa doar jumatate din pedeapsa de patru luni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu