marime text:

Romanca batuta de un italian intr-o statie de metrou din Roma este in coma ireversibila

Starea romancei agresata de un tanar italian intr-o statie de metrou din Roma s-a agravat, ea fiind din nou in coma, iar medicii sunt rezervati in legatura cu sansele de supravietuire, informeaza pagina online a agentiei ANSA.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Potrivit medicilor, Maricica Hahaianu, in varsta de 32 de ani, este in stare critica, desi starea ei paruse sa se imbunatateasca in urma cu doua zile. Romanca a intrat din nou in coma si este la sectia de terapie intensiva a Spitalului Casilino din Roma. Conform presei italiene, care citeaza surse medicale, romanca ar putea fi in coma ireversibila.
 
Maricica Hahaianu, de profesie asistenta medicala, a fost batuta de un italian de 20 de ani in statia de metrou Anagnina (Roma), dupa o discutie mai aprinsa care avusese loc intre cei doi. La un moment dat, discutia a degenerat, iar italianul i-a dat un pumn romancei, care a cazut si s-a lovit cu capul de beton. Femeia a fost transportata de urgenta la Spitalul Casilino din Roma si a fost supusa unei interventii chirurgicale. Miercuri, romanca iesise din coma, dar starea ei era in continuare foarte grava.
 
Carabinierii l-au identificat si arestat pe presupusul agresor, cunoscut cu antecedente penale. Acesta sustine ca a actionat in legitima aparare, afirmand ca s-a temut de romanca pentru ca aceasta il amenintase. Justitia italiana a decis ca agresorul sa fie plasat in stare de arest la domiciliu.
 
Primarul Romei, Gianni Alemanno, a denuntat indiferenta trecatorilor care au asistat fara sa intervina la agresarea romancei. "Este inacceptabil ca intr-un oras cum este Roma sa se intample astfel de agresiuni si sa nu existe o reactie a tuturor celor care vad asa ceva", a declarat Gianni Alemanno dupa ce a vazut imagini ale agresiunii din statia de metrou.
 
"Dupa vederea imaginilor, cred ca poate exista o reclamatie pentru refuz de acordare a ingrijirilor medicale de catre martori", a declarat primarul Romei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu