marime text:

Roman omorat si TOPIT IN ACID de patronul italian la care lucra!

Pedeapsa infricosatoare pentru un roman banuit ca a furat carburant. Italianul pentru care lucra s-a simtit pradat, asa ca l-a sechestrat, torturat si intr-un final, l-a topit in acid. Victima avea 46 de ani si a murit acum 3 ani, insa criminalul a fost prins abia acum de autoritatile din Peninsula.
Roman omorat si TOPIT IN ACID de patronul italian la care lucra!

Misu Ivan a plecat sa munceasca in Italia in ianuarie 2007. Si-a gasit repede de lucru, ca paznic al unui garaj din orasul PIedimonte, San Germano. Timp de trei luni a tinut legatura cu rudele din Romania, dupa care din senin n-a mai scris niciun rand si nici n-a mai sunat acasa.

Se pare ca romanul a fost prins de patronul lui in timp ce fura motorina din rezervorul unui TIR, iar italianul a vrut sa ii dea o lectie. L-a torturat intial, dupa care l-a dus intr-o padure din apropiere. Acolo i-a bagat corpul in acid, ca sa nu ramana nicio urma.

Dupa o vreme, cei din tara au anuntat politia si abia sambata seara au aflat cumplita veste ca Misu Ivan a fost omorat. Sora barbatului e in stare de soc si a acceptat sa vorbeasca doar cu politia.

Abia dupa 3 ani de la omor familia lui Misu Ivan a aflat adevarul, iar patronul lui a fost retinut de carabinieri. Unul dintre complicii acestuia face parte din mafia napoletana.

"In afara omorului, dramatic si pentru banalitatea motivului, comis cu o violenta de neimaginat, au fost 3 ani de  reconstituiri dificile, pentru ca a plecat de la un fapt intamplat la ani distanta de la inceputul anchetei", a explicat vicechestorul Carlo Bianchi.
 
Suspectul este acuzat de omor deosebit de grav, sechestrare de persoane si ascunderea cadavrului. Risca inchisoare pe viata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu