marime text:

Roman mort intr-un accident in Ungaria. Doua microbuze si un autocar s-au ciocnit!

Un roman a murit in Ungaria si alti noua au fost raniti, intr-un accident care putea sa aiba un bilant si mai teribil. Doua microbuze si un autocar, pline cu cetateni romani care se intorceau acasa din Italia, s-au izbit in urma unei depasiri fortate. Un barbat de 60 de ani si-a pierdut viata in impact, iar printre raniti se afla si o fetita de numai 6 ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Accidentul s-a petrecut in zori, pe soseaua E60, la 45 de kilometri de vama Bors. Trei microbuze inmatriculate in  Neamt se aflau in coloana cand au incercat sa depaseasca autocarul romanesc. Primul microbuz a fortat depasirea, iar soferul autocarului s-a vazut obligat sa franeze brusc. In clipa urmatoare, celelalte doua microbuze, aflate inca in spatele lui, s-au izbit unul de altul si apoi de remorca autocarului. Una dintre masini a zburat in sant, iar cea de-a doua s-a rasturnat pe sosea.

Pasagerii din autocar, 20 la numar, au scapat teferi si au coborat sa-i ajute pe ranitii din cele doua microbuze.

Cele mai multe victime se aflau in cel de-al doilea microbuz, care dupa impact s-a rasturnat pe sosea. Un om a murit, iar alte noua persoane, au fost ranite.

Ranitii au fost transportati la spitalul din localitatea Beretyoujfalu. Fetita si alte trei persoane sunt in afara oricarui pericol, dar cinci oameni se afla inca in stare grava, cu leziuni la cap, torace si membre.

In cele doua microbuze se aflau in total 15 persoane. Oamenii se intorceau acasa din Italia, iar masinile erau ticsite cu cadouri. Politistii maghiari au declansat imediat o ancheta, pentru a stabili conditiile exacte in care s-a petrecut nenorocirea.

Din cauza accidentului, circulatia spre si dinspre Budapesta a fost intrerupta mai bine de trei ore.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu