marime text:

Roman impuscat mortal intr-o reglare de conturi intre interlopi spanioli

Romanul si un cetatean spaniol, patronul unui club de noapte, au fost impuscati mortal miercuri seara in fata unui club de noapte din orasul Aviles. Politia este convisa ca a fost vorba de o reglare de conturi intre interlopi.
Roman impuscat mortal intr-o reglare de conturi intre interlopi spanioli
Din primele cercetari s-a stabilit ca romanul era angajatul celeilalte persoane ucise. Martorii incidentului au declarat ca focurile de arma ucigase au fost trase de un concurent al patronului de club ucis, la randul sau detinatorul unei discoteci.
 
Spaniolul ucis, Roberto Lazcarlo, detinea mai multe localuri in Aviles, iar romanul, poreclit “Hassan” era mana lui dreapta. Martorii spun ca cei doi ar fi mers miercuri seara la clubul Los Arcos inarmati cu bate, pentru a “rezolva” un conflict mai vechi, dar nu s-au asteptat sa fie intampinati cu focuri de arma.
 
Tot martorii sustin ca proprietarul acestui local a tras focurile de arma din interiorul localului. Prima data l-a ucis pe Roberto Lazcarlo, cu patru gloante. Romanul a incercat sa fuga, dar a fost si el impuscat, apoi calcat cu masina.
 
Autorul dublului omor inca nu a fost prins de politie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu