marime text:

Roman, director la Rompetrol, arestat in Bulgaria, pentru agresarea garzilor presedintelui Parlamentului

Doi cetateni romani, printre care si directorul Rompetrol Bulgaria, au fost retinuti la sud de Dunare, dupa ce s-au incaierat, cu politia locala si cu niste angajati ai serviciului de paza si protectie.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Se pare ca ai nostri au insistat sa manance la restaurantul unui hotel, unde si-ar fi rezervat o masa si presedintele Parlamentului de la Sofia.

Initial, autoritatile au incercat sa musamalizeze incidentul, insa in cele din urma am aflat ca romanii i-ar fi rupt haina unui agent si s-ar fi imbrancit cu garzile de corp ale inaltului demnitar.

Incidentul s-a petrecut in statiunea Arbanasi, langa Veliko Tarnovo.

Presedintele parlamentului bulgar Tzetska Tsacheva a fost prezent la un eveniment privat, pe terasa acestui hotel cu vedere la munti. Sorin Nikita si prietenul sau Ionut Dragos Panzaru erau la un alt hotel si au venit sa ceara diminuarea zgomotului. Au fost impiedicati de garzile de la paza si protectie.

Bodygarzaii au chemat politia, iar romanii au refuzat sa fie escortati fiind retinuti si dusi in arest.

Politia din Veliko Tirnovo spune ca e un incident extrem de grav e pentru prima data cand in Bulgaria cetateni romani agreseaza atat un politist, cat si agenti de paza si protectie din serviciul acestei tari.

Familiile celor doi romani au venit astazi cu un avocat in Bulgaria. Barbatii au fost audiati aproape o jumate de zi, iar procurorii le-au prelungit mandatul de retinere cu inca 72 de ore.

Sorin Nikita apare pe site-ul oficial al companiei petroliere din Bulgaria cu functia de director executiv. Reprezentantii Rompetrol Romania spun ca nu comenteaza ce face angajatul lor in timpul liber, precizand ca se afla in concediu.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu