marime text:

Rom de 13 ani, din Romania, obligat sa se prostitueze in Elvetia. Prins intr-o toaleta, cu un pensionar!

Politia din Geneva a surprins in 24 august un tanar rom, de nationalitate romana, in toalete publice, in compania unui pensionar care avea antecedente judiciare, informeaza miercuri, in editia electronica, cotidianul 24 Heures.
Rom de 13 ani, din Romania, obligat sa se prostitueze in Elvetia. Prins intr-o toaleta, cu un pensionar!

Inspectorii au confiscat un plic cu 50 de franci, care parea a fi pretul platit de pensionar. Prins in flagrant delict, adultul, care are antecedente in afaceri similare, a fost acuzat de intretinere de relatii sexuale cu minori.

Dupa audierea sa la politie, tanarul roman a fugit si nu a mai fost gasit, mama sa fiind banuita ca a incurajat prostitutia si nu a respectat dreptul la educatie.

Ca de obicei, versiunile celor doi protagonisti difera. Potrivit inculpatului, tanarul rom i-a propus sa mearga in toaleta publica, in timp ce minorul afirma ca pensionarul i-a propus sa faca acest lucru daca vrea sa castige bani.

Politia l-a retinut si pe fratele victimei care era in asteptare intr-un bar de homosexuali din apropiere.

Dina Bazarbachi, presedinta unei asociatii de romi din Geneva, spune ca romii au inceput sa-si vanda corpurile dupa ce au cersit in strada.

"Am sesizat aparitia acestor cazuri la sfarsitul anului trecut. Saracia si hartuirea politiei care lupta pentru reducerea cersetoriei determina aceste persoane sa caute alte modalitati de a castiga bani: de la furt la prostitutie", a declarat Dina Bazarbachi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu