marime text:

REVOLTATOR - O mama iresponsabila isi injecteaza cu botox fiica de 8 ani

Are doar 8 ani si este victima inocenta a unor parinti iresponsabili, dornici sa obtina prin ea gloria de care n-au avut ei parte. O fetita din Statele Unite rabda injectii dureroase cu botox si se lasa epilata cu ceara, doar ca sa fie o regina a frumusetii in miniatura.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



Grotesc este ca atat de mult a fost prelucrata, incat chiar crede ca are deja riduri.

In fata reporterului, Britney nu gaseste imediat explicatia pentru tratamentul "de frumusete". Noroc ca ii sare mama ii sare in ajutor.

Mama lui Britney spune ca a inceput sa-i faca fiicei sale de 8 ani injectii cu botox si chiar s-o epileze cu ceara pentru ca micuta sa aiba sanse de reusita la concursurile de frumusete.

De asemenea, marturiseste cu seninatate ca s-a consultat cu mamele altor fetite.

Doamna Campbell lucreaza la un cabinet de cosmetica din California si a recurs ea insasi de multe ori la botox.  Spune ca e un tratament sigur si n-are nicio grija ca fiica ei ar putea pati ceva.

Fotografiile arata, fara putinta de tagada, cat a suferit fetita supusa la o procedura de tratament cosmetic destinata de fapt doar adultilor.

Si nu e vorba doar de durere, spun specialistii. Britney si alte micute ca ea pot ramane traumatizate pe viata de ambitiile nebunesti ale parintilor.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu