marime text:

REVOLTATOR! Copil infometat si torturat de parinti! La 7 ani, cantarea doar 13 kilograme!

Un caz teribil de cruzime ingrozeste Cehia: doi parinti si-au adus baiatul de 7 ani in pragul mortii, dupa ce l-au batut si l-au infometat luni in sir.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand l-au gasit angajatii de la serviciile sociale, copilul avea jumatate din greutatea normala a unuia de varsta lui, adica numai 13 kilograme.

Copilul a fost salvat in ceasul al 12-lea. Asistentii sociali au fost ingroziti sa descopere ca baiatul era piele si os si abia se mai tinea pe picioare. Mai mult, corpul sau poarta urmele abuzurilor la care a fost supus. Medicii cred ca daca nu l-ar fi salvat asistentii sociali, copilul nu ar mai fi avut decat cateva luni de viata.

Cum parintii nu-i dadeau aproape niciodata mancare, Dominik fura alimente de la colegii de clasa, ca sa nu moara de foame.  Acasa, copilul indura un calvar greu de imaginat. Parintii nu se multumeau doar sa-l bata, ci il supuneau si la torturi greu de imaginat si ii puneau in pantofi obiecte ascutite.

Cu toate acestea, baiatului i-a fost mereu teama sa povesteasca iadul de acasa. 

Parintii copilului vor raspunde pentru faptele lor de cruzime, in fata tribunalului. Risca 8 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu