marime text:

Record incredibil pentru un violator german - 300 de violuri in 19 ani

Un german arestat pentru mai multe violuri comise in propria tara si in Belgia a marturisit comiterea a 300 de violuri si agresiuni sexuale in ultimii 19 ani.
Record incredibil pentru un violator german - 300 de violuri in 19 ani
Jörg Peter P., un lacatus in varsta de 46 de ani care locuieste in vestul Germaniei, a fost arestat in martie, in baza unei cereri de extradare formulate de Belgia.
 
El era suspectat de 18 violuri si zeci de agresiuni sexuale. Ulterior, acesta a recunoscut aproape 300 de astfel de fapte dintr-un total de 1.000 de tentative.
 
Potrivit Parchetului, barbatul folosea aproape mereu aceeasi stratagema pentru a-si impresiona victimele: suna la usa acestora si, pretinzand ca este paralizat la ambele maini din cauza unui handicap, le cerea sa il ajute sa urineze.
Victimele sale erau femei in a caror casa intra, dar si personal medical din azile sau rezidente ale campusurilor universitare din Düsseldorf (vest).
 
Potrivit saptamanalului Focus, Parchetul nu l-a pus sub acuzare pe Jörg Peter P. "decat pentru trei cazuri de viol cu circumstante agravante si sase tentative", invocand motive de "economie procedurala".
 
Avocatul sau, citat de revista, evoca o "copilarie dificila" si "probleme de dezvoltare" pentru a explica faptele clientului sau.
              

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu