marime text:

Pusti erou: a salvat viata mamei sale cu experienta castigata la jocurile video!

Un baietel de 8 ani, care viseaza sa devina sofer de camion cand va fi mare, a dat proba priceperii lui in cea mai dramatica situatie cu putinta. Mama lui a suferit un atac in timp ce conducea, iar copilul a prins volanul si l-a manevrat cat de bine a putut: suficient cat sa evite un accident fatal.  
Pusti erou: a salvat viata mamei sale cu experienta castigata la jocurile video!

Baietelul spune ca a invata sa conduca masini la jocurile video, unde a tot exersat si tot exersat. Zilele trecute, Sarah Prokos si-a luat baietelul de la scoala si a pornit spre casa. A condus putin, cateva strazi, pana a intrat pe autostrada. Aici i s-a facut rau, si-a pierdut cunostinta, iar masina a lovit o bara de protectie.

"A vazut ca imi tremura trupul, ca n-ajung la telefonul mobil..", povesteste ea. Micutul Nicholas era pe bancheta din spate, cu centura de siguranta pusa. Era ingrozit, dar stia ca trebuie sa faca ceva, pentru ca masina se indrepta direct spre un canal cu apa de pe marginea drumului. Si-a desfacut centura, s-a urcat peste scaunul din fata si a tras de volan indepartand masina de apa.

Cand a virat, masina s-a lovit din nou de bariera de protectie, apoi a fost lovita de un camion, care a intrat in coliziune cu un al treilea vehicul. Totusi, ciocnirile n-au fost grave si nimeni n-a patit nimic.

Nicholas a coborat din masina strigand: "Ajutor, mama a lesinat!".  Amandoi au fost dusi la spital iar acum, mama si fiu, sunt in afara oricarui pericol. Politistii spun ca totul putea fi mult mai rau. Insa prezenta de spirit a micului sofer a salvat vieti, a mamei sale in primul rand.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu