marime text:

Proteste incendiare in Londra. 10.000 de studenti contra 1.500 de politisti!

Ore de foc in centrul Londrei. Dupa o zi intreaga de proteste, studentii s-au incaierat si miercuri noapte cu fortele de ordine si au incediat o statie de autobuz. 30 dintre ei au ajuns in arest, iar 15 la spital.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sute de studenti au continuat sa protesteze miercuri noapte, sub ochii politistilor. Manifestantii au incendiat refugiul dintr-o statie de autobuz si au "atacat" ferestrele Trezoreriei.

Incidentele au incheiat o zi extrem de agitata, in care peste 10.000 de studenti au iesit pe strazi, a doua oara intr-o luna. Tinerii sunt nemultumiti de taxele care ar urma sa ajunga la 9.000 de lire pe an. Protestatarii si-au varsat nervii pe o duba a politiei si au incercat sa rupa cordoanele.

Scotland Yard-ul s-a mobilizat exemplar si a trimis pe strazi 1.500 de politisti, de sapte ori mai multi decat la mitingul de acum doua saptamini, cand oamenii legii au fost depasiti de situatie. Chiar si asa, doi dintre ei au ajus la spital, impreuna cu 15 manifestanti raniti in confruntari.

Studentii au continuat si joi actiunile de protest, in sediile universitatilor din Londra, Oxford si Cardiff.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu