marime text:

Protestam, dar NU FURAM! Gestul uimitor al unui manifestant! VEZI VIDEO!

In Canada, pana si protestele sunt civilizate! S-a convins de asta un tanar, care voia sa profite de starea de anarhie rezultata in urma manifestatiilor contra summitului G20 din Toronto.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu o gluga pe cap, omul a fost filmat in timp ce intra intr-un magazin de electronice, a carui vitrina fusese devastata, de unde a sustras un produs. Reactia martorilor a fost insa incredibila: acestia l-au convins cu forta sa inapoieze bunul furat, astfel ca oportunistul a plecat cu mana goala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuNanauazin (2010-07-01 13:27:01)
KIM, controlul la oftalmolog trebuie sa-l faci tu!! Si recomandarea cu privitul filmului de mai multe ori e valabila tot pentru tine! Nu e niciun toc de pistol, e modelul de pe tricou... E atat de clar... Ori ai probleme cu vederea, ori te fascineaza pe tine mai mult posibil dramatism... In al doilea rand, daca era politist, il retinea... Da' poate sunt prea multe informatii pentru tine dintr-o singura data...
raspunde »
s3nz0r (2010-06-30 09:34:29)
poate nu vad eu bine dar mi se pare ca are doar o borseta cel care il opreste pe hot si ce ziceti voi ca ar avea toc pt pistol e modelul de la tricou .
raspunde »
pt kim (2010-06-29 19:19:15)
recomand un consult la oftalmolog...pentru detalii mai priveste filmuletul
raspunde »
kim (2010-06-29 18:54:16)
daca te uiti mai bine cel care il opreste este politist. era ham pt pistol
raspunde »