marime text:

Protest topless, intr-un cimitir din Kiev! GALERIE FOTO

Cateva activiste din Ucraina, membre ale organizatiei FEMEN, au protestat in urma cu cateva zile fata de asa-zisa "politica stabila" a guvernului ucrainean, defiland topless si purtand diverse pancarte, intr-un cimitir din Kiev.
Protest topless, intr-un cimitir din Kiev! GALERIE FOTO

Prin aceasta actiune, activistele ucrainene au dorit sa "taxeze" intr-o maniera insolita politica economica si sociala dusa de guvernul Ucrainei si de presedintele Viktor Ianukovici. Toate activistele au pozat topless, printre cruci, culcate pe banci sau in picioare si tinand in maini pancarte cu texte ironice la adresa asa-zisei "politici stabile" duse de autoritatile din aceasta tara.

Acesta nu este primul protest organizat in acest fel de membrele asociatiei FEMEN, reprezentantele ei protestand in octombrie 2010, tot cu sanii la vedere, fata de vizita lui Vladimir Putin in Ucraina.

In trecut, ele au demonstrat in aceeasi maniera pentru libertatea presei, au pichetat ambasada Belarusului din Kiev si au defilat pe strazile capitalei din Ucraina pentru a celebra Ziua Internationala a luptei impotriva violentelor comise asupra femeilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu