marime text:

Prostul anului: s-a uitat in direct cum hotii i-au golit casa, dar n-a sunat la Politie - VIDEO

Degeaba a avut bani sa-si cumpere un sistem de supraveghere performant pentru casa daca nu are si creier ca sa stie sa se foloseasca de el. Un american aflat in vacanta a vazut in direct cum hotii i-au golit casa, a privit scenele dureroase zeci de minute in sir, dar n-a avut inspiratia sa sune la politie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ismael Deras, din Florida, s-a dus impreuna cu familia in vacanta, la 350 kilometri distanta de casa. Seara, in camera de hotel, barbatul si-a deschis laptopul si a accesat camerele video instalate in casa.

I-a venit sa-si smulga parul din cap cand a vazut ca exact in acele momente hotii i-au fortat usa glisanta de la terasa casei si au patruns in interior. Au vazut ca toata casa era a lor, asa ca nu s-au grabit deloc; au cautat pe indelete cele mai valoroase obiecte din locuinta.

Prima data hotii si-au incarcat bagajele cu televizoarele cu plasma, computere si chiar o cutie de valori in care Ismael Deras avea 12.000 de dolari.

Hotii au parasit locuinta, dar au mai revenit pe parcursul acelei nopti inca de trei ori. Iar proprietarul i-a privit de fiecare data... L-au lasat chiar si fara o caseta in care erau depozitate fotografiile de familie. Deras a simtit ca innebuneste in acele momente, dar tot nu i-a trecut prin cap sa sune la politie.

A doua zi barbatul si-a intrerupt vacanta si s-a dus in casa goala. A luat inregistrarile facute de camere si le-a dus la politie. Ofiterii au ramas foarte surprinsi de lipsa de reactie a omului. Au insa imagini foarte bune cu hotii si spera sa-i prinda cat mai curand.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu