marime text:

Prostituate cumparate cu 500 de euro din Romania si duse in Italia, unde castigau 1.500 de euro pe noapte!

Sapte imigranti romani si doi carabinieri italieni au ajuns in arestul politiei din Palermo, banuiti de proxenetism. Agentii italieni sunt acuzati ca i-au favorizat pe romani, impartind, evident, cu ei castigurile de pe urma prostituatelor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tinerele, numite "bagaje" de catre cei care le exploatau, erau "cumparate" din Romania cu sume cuprinse intre 500 si 1.000 de euro, apoi erau fortate sa se prostitueze la Palermo, in zona portului comercial.

Prostituatele au declarat la politie ca uneori castigau chiar si 1.500 de euro pe noapte, insa banii ajungeau la liderii retelei gruparii.

Una dintre tinere este din Romania.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuX.C (2011-04-06 08:30:20)
o prostituata e o persoana care o face de buna voie si nu obligata... interesant faptul ca sunt cumparate din romania si e doar una :)) da, ca peste 70% dintre prostituatele din UE sunt romance, mai pe scut tinere obligate sa se prostitueze dintre care un procent de aproape 30% (27,xx%) sunt luate cu forta de pe strada si trimise la produs iar restul pacalite cu un loc de munca (a verificat careva firmele care anagajeaza la targurile job ? sunt cateva bordeluri de lux care figureaza ca hoteluri), sedinte foto, programe ale univesitatilor :)) (apropo cum ***** de au ajuns stundete din universitati de prestigiu din rom sa se prostitueze in cartierele de lux ???--ce mai program work and travel). Presa e si ea xtrem de tare :)) trateaza victimle ca fiind prostituate chiar daca se specifica negru pe alb ca au fost obligate si cel mai tare lucru e ca un articol de genul acesta e trata ca o simpla stire cand fenomenul e extrem de vast si reprezinta o problema care ar trebui sa fie rezolvata, mai ales cand in ultima perioada se rapesc tinere de pe strada. Sa inteleg ca copacii sunt mai importati decat oameni ...(catelul de paza-presa a luat ceva probabil, poate un drog, a devenit alcolic ???)
raspunde »