marime text:

Prostituata din Romania, condamnata in Franta, in cazul unei crime. Intre timp, ea s-a casatorit!

O fosta prostituata romanca implicata in uciderea unui francez, in 2003, de catre proxeneti a fost condamnata la un an de inchisoare, relateaza Est Republicain.
Prostituata din Romania, condamnata in Franta, in cazul unei crime. Intre timp, ea s-a casatorit!

In dimineata zilei de 23 februarie 2003, Philippe Charuel, atunci in varsta de 30 de ani, a fost gasit mort pe marginea unui drum, intre Gondreville si Velaine-en-Haye.

Charuel a fost omorat in bataie, el a primit in 30 de minute peste 40 de lovituri, a spus instantei avocatului familiei victimei, la ultimul termen al procesului.

Barbatul venise in zona unde a fost omorat probabil pentru a incerca sa afle vesti despre Roxana, o tanara prostituata romanca de care se indragostise. Putin baut, el a urmarit doua prostituate, iar acestea au apelat la ajutorul proxenetilor.

Doi barbati l-au dus pe Charuel in spatele unui hotel din Laxou, unde l-au lovit timp de 30 de minute. Desi au fost emise mandate de arestare preventiva, cei doi agresori nu au fost prinsi.

Anchetatorii le-au gasit insa pe cele doua prostituate. Una dintre ele, minora la acea data, a fost condamnata de tribunalul pentru minori, iar cealalta, Cristina, a fost adusa, luni, la instanta care a judecat cauza. Intre timp, Cristina s-a casatorit si este mama. Ea a fost condamnata la un an de inchisoare, din care a executat deja jumatate de cand a fost arestata preventiv.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu