marime text:

Profesorul de scandal - a aruncat cu mese, scaune si gunoi in elevi! VIDEO

Comportamentul violent i-a atras suspendarea unui profesor din statul american Tennessee. Suparat ca nu este ascultat de elevi, dascalul si-a varsat nervii pe tot ce-a prins in jur.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Donald Wood preda algebra de clasa a 11-a, dar marea necunoscuta a ecuatiilor sale sta in temperamentul pe care profesorul nu il poate controla. Ultima oara a facut circ pentru ca elevii n-au vrut sa-l asculte la ore.

De nervi, Wood a trantit un cos de gunoi, a aruncat un scaun pe geam, iar cu un altul a fost aproape sa doboare un elev. Profesorul a fost suspendat dupa incident. O comisie de ancheta va studia cazul si va decide care este sanctiunea potrivita pentru dascal.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuOctav (2010-10-14 17:59:50)
Eu unul l-as felicita pe profesor. Daca tu ai preda o lectie si toti elevii ar rade si ar urla prin clasa si eu m-as pierde cu firea. Ati vazut cum au inceput sa fuga copiii? Cum s-au speriat? Ei bine, dupa fapta si rasplata! Si pentru voi, dom'rasisti, voi sunt cei retardati, ca nu stiti sa traiti cu alti oameni! Si acesti "cioroi" dupa cum ii numeste dom'cu pielea alba, ei nu sunt acelasi lucru cu acei tigani din Romanika noastra. Punct.
raspunde »
stefania (2010-10-12 21:06:48)
cand o sa stati voi in fata unui grup de 20-30 de oameni care va rad in fata atunci povestim.omul asta a facut o scoala, o facultate.ei sunt clasa a 11-a.un copil, un adolescent...nu stiu...nu e normal sa se comporte asa.lasati rasismul ca nu e vorba de asta.pot sa fie albi, negri sau mov, nu asta e ideea.comportamentul de la liceu reflecta starea de acasa sau anturajul din care face elevul parte.ca dascal trebuie sa fie groaznic sa nu ai autoritate asupra elevilor, sa nu ai parte de respect.nu sunt dascal...sunt un simplu elev, dar am educatia necesara ca atunci cand e cazul sa ma apar cu diplomatie, nu cu rasete si circ.cu scandal inutil...e pcat.mare pacat.nu doar Romania, ci toata lumea asta se duce pe rapa...
raspunde »
Cu pielea alba (2010-10-11 14:08:02)
Astia cu pielea mai inchisa la culoare,cu toti sunt probleme.Toti sunt niste retardati.Avem si in romania destuli,mai ales in zona Ploiesti,Craiova,inca si in Bucuresti.
raspunde »
nic (2010-10-11 13:51:05)
auzi tu aaaa esti un mare bou...asta se intampla si in romania..chiar din ce in ce mai des.. am fost de mai multe ori martora la asa ceva(elevii nu asculata, niste nesimtiti si ii dau dreptate profesorului..nu taci te impusc si gata asa merge treba;))...asa ca degeaba asemenea cuvinte..
raspunde »
aaaa (2010-10-11 11:30:05)
pai cu ciori ca astia ce altceva avea de facut?
raspunde »