marime text:

Profesoara violata si amenintata de fostul elev pe care l-a sodomizat pe cand acesta avea 13 ani!

O profesoara care este judecata pentru ca in 1996 a sodomizat un elev de 13 ani sustine ca ea este acum victima, dupa ce tanarul, devenit intre timp ofiter de politie, a violat-o si amenintat-o cu moartea.
Profesoara violata si amenintata de fostul elev pe care l-a sodomizat pe cand acesta avea 13 ani!

Lina Sinha, o fosta profesoara din Manhattan, a fost reclamata de fostul ei elev dupa mai multi ani, cand acesta a devenit major. Tanarul a spus ca profesoara l-a marcat pe viata, dupa ce l-a supus perversiunilor sexuale.

Desi au trecut multi ani de la presupusele fapte, anchetatorii au dovedit ca fostul elev nu mintea. In plus, au stabilit ca in aceeasi perioada femeia a mai agresat sexual un alt elev de la scoala particulara la care preda, insa pe acesta l-a mituit, astfel incat ani de zile n-a povestit nimic despre experientele neplacute prin care a trecut.

Surpriza a aparut in timpul procesului, cand Lina Sinha a reclamat ca tanarul care a trimis-o in fata instantei ar fi violat-o. Insa anchetatorii n-au gasit deocamdata nicio proba care sa-i sustina declaratiile.

Raman insa valabile acuzatiile de agresiune sexuala si mita pentru care profesoara, acum in varsta de 44 de ani, ar putea fi inchisa 14 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu