marime text:

Profesoara obsedata de elev! I-a trimis peste 100 de sms-uri intr-o zi si l-a bagat in patul ei

Femeia a fost arestata, dupa ce minorul care ii era elev i-a spus unchiului sau: "profesoara mea mi-a tras-o". Ulterior, mama baiatului a descoperit in telefonul lui sute de mesaje erotice de la profesoara.
Profesoara obsedata de elev! I-a trimis peste 100 de sms-uri intr-o zi si l-a bagat in patul ei

Barbara Jeanne Anderson, de 37 de ani, ii preda matematica elevului in cauza, iar la inceputul anului au inceput sa faca schimburi de sms-uri. Incetul cu incetul discutiile au capatat tenta erotica... Elevul i-a spus mai intai profesoarei ca este frumoasa, iar ea i-a marturisit ca este atrasa de el.

Dupa aceea au inceput sa-si impartaseasca fanteziile sexuale si cand atmosfera intre cei doi s-a incins, profesoara a inchiriat un apartament unde l-a dus pe elev si au facut sex.

Baiatul i-a marturisit aventura unchiului lui, aratandu-se foarte incantat. Nu la fel de incantata a fost mama lui cand a aflat toata povestea. Femeia s-a dus la politie si a depus reclamatie, iar profesoara a fost arestata. In telefonul ei au fost gasite peste 800 de sms-uri pe care i le-a trimis baiatului, din care 100 doar intr-o zi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu