marime text:

Profesoara care a recunoscut ca a facut sex cu un elev de 15 ani, ca sa primeasca o pedeapsa mai mica

O fosta profesoara de scoala generala din New Jersey, Statele Unite, a pledat vinovata la procesul in care este acuzata de intretinere de relatii sexuale cu unul dintre elevi, inclusiv in masina si dormitorul ei.
Profesoara care a recunoscut ca a facut sex cu un elev de 15 ani, ca sa primeasca o pedeapsa mai mica

In schimbul recunoasterii vinovatiei, procuratura a recomandat o pedeapsa de 4 ani de inchisoare pentru Lindsay Massaro (25 de ani), care va fi obligata sa se prezinte periodic la politie, pentru tot restul vieti.

"Realizezi faptul ca e aproape o certitudine ca iti vei ispasi pedeapsa intr-un penitenciar de stat? Este clar?", a intrebat-o judecatorul pe tanara, care a raspuns afirmativ.

Lindsay a fost arestata in martie 2009, pentru ca a facut sex cu un baiat de 15 ani, al carui tata a anuntat politia. Ea va fi evaluata psihologic, pentru a se stabili daca manifesta un comportament obsesiv si repetitiv. In caz afirmativ, ea isi va ispasi pedeapsa la un centru de tratament.

Femeia, care a fost judecata in libertate, dupa ce a achitat o cautiune de 75.000 de dolari, isi va afla sentinta pe 15 aprilie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuJogu (2011-03-20 16:09:23)
e frumoasa j@vra... pacat ca n-are cine sa-i îndoaie p!$da
raspunde »
eu (2011-02-18 08:28:55)
stirile pU Lii mele... de ce nu da-ti un video la stirile astea cu profesoare.... ca sigur in America a fost filmata prof. respectiva... asteas stiri inventate ca sa aveti si voi ce pune pe site.... nimicuri
raspunde »
lol (2011-02-17 10:21:11)
ce sa le ceri mah ....tatal lui sigur e vreun ******* care isi ia p*le in c*r si care inghite sp**ma ,altfel nu vad de ce s-ar duce la politie...in locu lui i-o trageam si eu profei si o puneam sa i-o s*ga fiului meu in fiecare zi ...
raspunde »