marime text:

Profesoara care a recunoscut ca a facut sex cu un elev de 15 ani, ca sa primeasca o pedeapsa mai mica

O fosta profesoara de scoala generala din New Jersey, Statele Unite, a pledat vinovata la procesul in care este acuzata de intretinere de relatii sexuale cu unul dintre elevi, inclusiv in masina si dormitorul ei.
Profesoara care a recunoscut ca a facut sex cu un elev de 15 ani, ca sa primeasca o pedeapsa mai mica

In schimbul recunoasterii vinovatiei, procuratura a recomandat o pedeapsa de 4 ani de inchisoare pentru Lindsay Massaro (25 de ani), care va fi obligata sa se prezinte periodic la politie, pentru tot restul vieti.

"Realizezi faptul ca e aproape o certitudine ca iti vei ispasi pedeapsa intr-un penitenciar de stat? Este clar?", a intrebat-o judecatorul pe tanara, care a raspuns afirmativ.

Lindsay a fost arestata in martie 2009, pentru ca a facut sex cu un baiat de 15 ani, al carui tata a anuntat politia. Ea va fi evaluata psihologic, pentru a se stabili daca manifesta un comportament obsesiv si repetitiv. In caz afirmativ, ea isi va ispasi pedeapsa la un centru de tratament.

Femeia, care a fost judecata in libertate, dupa ce a achitat o cautiune de 75.000 de dolari, isi va afla sentinta pe 15 aprilie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu