marime text:

Profanatorii de morminte fac afaceri bune cu pizzeriile din Napoli! Le alimenteaza cu lemn de sicriu

Politistii din Napoli au motive intemeiate sa suspecteze ca valul urias de profanari de morminte cu care orasul s-a confruntat in ultimul an are un motiv mai mult decat sinistru: cu lemnul sicrielor isi alimenteaza cuptoarele micii proprietari de pizzerii.
Profanatorii de morminte fac afaceri bune cu pizzeriile din Napoli! Le alimenteaza cu lemn de sicriu
Nu in intreg orasul Napoli ar fi folosit lemnul de stejar al sicrielor la coacerea pizzei de catre micii intreprinzatori, ci doar in sudul acestuia, scrie cotidianul italian Il Giornale, citat marti pe larg de presa din toata lumea.
 
Reteta traditionala de pizza spune ca aceasta trebuie coapta intr-un cuptor de piatra, la foc de stejar, iar politistii italieni declara ca au motive intemeiate sa creada ca sursa de lemn cu care-si hranesc cuptoarele micii proprietari de pizzerii sunt cimitirele orasului.
 
Lemnul sicrielor de stejar este acum cel vanat de profanatorii de morminte, insa din cimitirele din Napoli numai anul trecut au fost furate 5.000 de vase de flori.
 
O banda a creat piata pentru lemnul sicrielor de stejar, pe care-l vand micilor proprietari de pizzerii fara inima, ce economisesc in felul acesta din banii pe care-I cheltuiesc pe lemnul traditional de stejar folosit la coacerea pizzei”, mai scrie scrie cotidianul italian Il Giornale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu