marime text:

Proces de la un bulgare de zapada: "M-a ranit, m-a umilit, m-a deprimat si am pierdut bani!" VEZI VIDEO

In Statele Unite, poti da pe oricine in judecata, pentru absolut orice. O noua confirmare vine dupa un caz absolut ridicol: un suporter al echipei de fotbal american Seattle Seahawks l-a chemat la dreapta judecata pe un jucator de la New York Jets, pentru un incident petrecut in urma cu 2 ani!
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cele doua echipe s-au intalnit intr-un meci din play-off, castigat de Seahawks. Suparat din cauza eliminarii, jucatorul Shaun Ellis s-a razbunat pe fanii formatiei adverse, aruncand spre ei cu un bulgare de zapada, la iesirea de pe teren. "Proiectilul" l-a nimerit pe un barbat numit Robert Larson, care sustine ca a fost luat in vizor pentru ca purta insemnele echipei preferate.

Iar de aici, lucrurile o iau razna. Desi sportivul spune ca totul a fost "in joaca", suporterul celor de la Seahawks se lamenteaza ca incidentul a avut efecte devastatoare pentru el. I-ar fi provocat rani fizice, umilinta, depresii, durere si chiar pierderi salariale.

Larson n-a fost la fel de comunicativ si in privinta sumei pe care o solicita drept despagubiri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu