marime text:

Proces de 67 DE MILIOANE DE DOLARI, dupa ce o judecatoare a vrut sa faca sex cu un barbat negru!

"Vrei sa faci sex cu sotia mea?". Aceasta propunere, adresata de un avocat, clientului pe care il reprezenta intr-un caz de divort, a dus la un scandal urias in Canada. Miza sunt despagubirile totale de 67 de milioane de dolari, pe care le solicita barbatul care a primit oferta.
Proces de 67 DE MILIOANE DE DOLARI, dupa ce o judecatoare a vrut sa faca sex cu un barbat negru!

Alexander Chapman sustine ca s-a simtit dezgustat, mai ales ca propunerea venea din partea avocatului sau: "Ca barbat de culoare, m-am simtit jignit ca m-a considerat un obiect sexual", a afirmat barbatul. El nu s-a lasat convins nici dupa ce Jack King i-a trimis fotografii indecente cu sotia sa, judecatorul Lori Douglas si nici linkuri de pe un site pentru adulti, unde femeia aparea in ipostaze extrem de explicite si preciza ca este in cautarea "unui barbat de culoare sau hispanic", pentru a intretine relatii sexuale.

Chapman - care acuza cuplul ca i-a provocat o grava depresie - solicita daune totale in valoare de 67 de milioane de dolari. 10 milioane de la fostul sau avocat, 7 milioane de la judecatoare si nu mai putin de 50 de milioane de dolari de la firma pe care Jack King o reprezenta, in momentul in care i-a adresat propunerea indecenta.

Cei doi soti au demisionat din functiile detinute, in urma scandalului.

Avocatul lui King sustine ca Chapman incearca sa-l "stoarca" de bani pe clientul sau, mai ales ca deja a primit 25.000 de dolari de la firma de avocatura si a semnat mai multe documente prin care se angaja sa nu faca public incidentul si sa distruga fotografiile primite.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu