marime text:

Prins cu pantalonii de pijama in vine, facand sex cu o iapa!

Un american de 37 de ani a fost arestat pentru cruzime impotriva animalelor, dupa ce a fost surprins intretinand relatii sexuale cu o iapa. Ulterior s-a stabilit ca barbatul nu era la prima isprava de acest gen
Prins cu pantalonii de pijama in vine, facand sex cu o iapa!
Politistii din Convington au primit un telefon prin care au fost anuntati ca individul tocmai isi facea de cap in grajdurile unei proprietati de la marginea orasului. Politistii l-au gasit in locatia indicata pe Byron Christopher Jordan, care fusese retinut de proprietarul fermei. Acesta le-a spus politistilor ca l-a gasit pe individ in grajd, chiar in momentul in care ii agresa sexual una din iepe.

Locotenentul Wendell Wagstaff, a spus ca in momentul in care a fost gasit, Byron Christopher Jordan era imbracat doar in pantaloni de pijama, care erau extrem de murdari de balegar si erau desfacuti in zona organului sexual.

Politistii i-au audiat pe cetatenii din vecinatate si au aflat va Jordan nu este la prima isprava de acest gen. A fost vazut intretinand raport sexual cu cel putin alte trei cabaline.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu