marime text:

Prietenii italianului acuzat de moartea unei romance sustin ca acesta a fost provocat

Familia infirmierei romance, care a murit dupa ce a fost lovita la Roma, vrea sa inainteze plangere impotriva spitalului unde tanara a fost internata, la Terapie Intensiva. A fost deconectata prematur de la aparate, acuza rudele, care vor sa stie de ce medicii spuneau initial ca da semne ca isi revine, dupa care starea ei s-a inrautatit brusc.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Maricica a lasat in urma un copil de 3 ani, care va creste fara mama, si un sot distrus, Adrian.

Procurorii au cerut trimiterea la inchisoare a lui Alessio Burtone - italianului de 20 de ani, care a lovit-o cu o brutalitate pe tanara romanca, pe 8 octombrie, intr-o statie de metrou din Roma. Pana acum, agresorul s-a aflat in arest la domiciliu.

Tatal lui Alessio spune ca e dispus sa-si vanda toate bunurile pentru a plati daune familiei Hahaianu. Insa rudele si prietenii nu par convinsi de vinovatia baiatului. Prietenii lui Alessio s-au adunat in fata casei acestuia, cerand sa fie eliberat. E un tanar linistit, generos si atasat de familie, spun ei.

Totusi, cum poate fi justificata riposta extrem de brutala, dupa o cearta banala?

Autopsia romancei va fi efectutata luni, pentru a se stabili cauza mortii si de ce starea i s-a inrautatit brusc, dupa ce a medicii au scos-o din coma indusa artificial.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu