marime text:

Preotul acuzat de moartea unui copil in timpul botezului se considera nevinovat

"Sunt nevinovat!", striga preotul din satul Mihaileni, de peste Prut, banuit de moartea unui bebelus de o luna si jumatate, chiar in timpul botezului. Parintele sustine ca atunci cand l-a scos din cristelnita, copilul era viu. Dar parintii il acuza ca n-ar fi fost atent si nu i-ar fi acoperit gura, atunci cand l-a bagat in apa. Dreptate pare sa le dea si expertiza medico- legala, care arata ca bebelusul a murit asfixiat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Parintele Valentin a fost zarit duminica prin satul Mihaileni din Moldova si le-a spus credinciosilor ca n-a fugit, pentru ca este nevinovat. Are si o explicatie pentru faptul ca sambata n-a fost de gasit - a fost plecat la sinistrati.

Toti cei care au participat la botez sustin insa ca parintele este vinovat, pentru ar fi bagat bebelusul in cristelnita fara sa-i astupe gura cu mana, ca sa nu inghita apa. Martorii spun ca micutul de o luna si jumatate a murit in bratele parintilor, in timp ce ieseau din curtea bisericii.

Expertiza medico-legala a aratat ca bebelusul a murit asfixiat, asa ca preotul Valentin a fost chemat la audieri.

Sfasiati de durere, parintii si-au inmormantat duminica bebelusul. Era singurul lor copil.

Preotul Valentin ar putea fi acuzat, conform Codului Penal din Moldova, de omor prin imprudenta si daca va fi gasit vinovat, ar putea sta dupa gratii 3 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu