marime text:

Povestea FABULOASA a singurului jocheu ce a castigat o cursa MORT!

In mod incredibil, a fi in viata nu este necesar pentru ca un jocheu sa castige o cursa.
Povestea FABULOASA a singurului jocheu ce a castigat o cursa MORT!

Nimic din regulile Asociatei Britanice nu specifica faptul ca jocheul trebuie sa traiasca in momentul in care trece linia de final. Jocheii trebuie sa prezinte insa o licenta la inceputul cursei, ceea ce inseamna probabil ca jocheul trebuie sa fie in viata la inceputul cursei.

In 1923, Frank Hayes a castigat prima si singura sa cursa, in ciuda faptului ca a suferit un atac de cord cu cateva momente inainte de final. Hayes a fost mai degraba un antrenor, decat un jocheu in cariera sa, dar si-a dorit foarte mult sa fie el cel de pe cal. Si-a batut la cap seful pana cand acesta i-a dat sansa sa alerge pe cand avea 35 de ani, cu o cota de 20-1 impotriva sa.

Sweet Kiss - Sarutul Dulce era calul sau. In ciuda experientei sale aproape inexistente si a fragilitatii calului, Sarutul Dulce a tasnit in fata si a condus cursa pana la ultimul gard. In timp ce calul sarea cu gratie peste ultima bariera, Hayes a fost vazut leganandu-se in sa.

Dupa ce calul a trecut linia de final, medicii au mers sa-i acorde un prim ajutor, dar Hayes a cazut la pamant inainte sa ajunga la el. Moartea sa a venit prin infarct, acesta fiind pus pe baza pierderii excesive in greutate. Hayes era disperat sa atinga limita de greutate pentru un jocheu, astfel ca si-a sacrificat corpul si viata.

Sarutul Dulce a castigat cursa, dar Hayes a castigat doar un sarut dulce al mortii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariujaro (2011-02-12 20:16:01)
foarte interesanta aceasta poveste :) dar nu a apucat nici sa se bucure de aceasta victorie , prima si ultima dupa cum zice acolo ;))
raspunde »
nume (2011-02-12 13:18:39)
Vrei sa devi manager? Intra pe m a n a g e r l e a g u e . c o m / i n d e x .pl?ref= 327 129 are si divizie romana, champions league, poti sa iti construiesti stadionu sa ii maresti capacitatea, sa faci lumini, tabela, teren, autocar, restaurant, magazinul clubului etc, are si jucatorii romanii, cupe particulare, amicale si poti sa faci transferuri m a n a g e r l e a g u e . c o m / i n d e x .pl?ref= 3271 29 - fara spatii.,/,/,
raspunde »