marime text:

Povestea FABULOASA a singurului jocheu ce a castigat o cursa MORT!

In mod incredibil, a fi in viata nu este necesar pentru ca un jocheu sa castige o cursa.
Povestea FABULOASA a singurului jocheu ce a castigat o cursa MORT!

Nimic din regulile Asociatei Britanice nu specifica faptul ca jocheul trebuie sa traiasca in momentul in care trece linia de final. Jocheii trebuie sa prezinte insa o licenta la inceputul cursei, ceea ce inseamna probabil ca jocheul trebuie sa fie in viata la inceputul cursei.

In 1923, Frank Hayes a castigat prima si singura sa cursa, in ciuda faptului ca a suferit un atac de cord cu cateva momente inainte de final. Hayes a fost mai degraba un antrenor, decat un jocheu in cariera sa, dar si-a dorit foarte mult sa fie el cel de pe cal. Si-a batut la cap seful pana cand acesta i-a dat sansa sa alerge pe cand avea 35 de ani, cu o cota de 20-1 impotriva sa.

Sweet Kiss - Sarutul Dulce era calul sau. In ciuda experientei sale aproape inexistente si a fragilitatii calului, Sarutul Dulce a tasnit in fata si a condus cursa pana la ultimul gard. In timp ce calul sarea cu gratie peste ultima bariera, Hayes a fost vazut leganandu-se in sa.

Dupa ce calul a trecut linia de final, medicii au mers sa-i acorde un prim ajutor, dar Hayes a cazut la pamant inainte sa ajunga la el. Moartea sa a venit prin infarct, acesta fiind pus pe baza pierderii excesive in greutate. Hayes era disperat sa atinga limita de greutate pentru un jocheu, astfel ca si-a sacrificat corpul si viata.

Sarutul Dulce a castigat cursa, dar Hayes a castigat doar un sarut dulce al mortii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu