marime text:

Poveste de GROAZA: doi pedofili si-au omorat victima, apoi s-au sinucis impreuna

Un britanic de 30 de ani a fost ucis de doi pedofili care l-au violat pe cand avea doar 13 ani. Dupa ce au aruncat cadavrul intr-un rau, cei doi criminali s-au sinucis.
Poveste de GROAZA: doi pedofili si-au omorat victima, apoi s-au sinucis impreuna
Derick Tempest a fost ucis de cei doi abuzatori ai sai pentru ca tanarul s-a gandit acum sa-i santajeze pentru ceea ce i-au facut in copilarie.
 
Jim Hall si Andrew Ventham, care aveau 49 si 60 de ani, i-au dat de doua ori bani santajistului lor, dar la un moment dat nu au mai rezistat presiunii si au decis sa scape de amenintare. L-au ucis pe Derick Tempest, i-au legat de picioare un bolovan si l-au aruncat in rau.
 
Dupa o zi familia a anuntat disparitia lui si politia a inceput investigatiile. S-a ajuns astfel la cei doi. Un echipaj de politie s-a deplasat la locuinta lor din Great Yarmouth, Norfolk, si i-au gasit morti intr-un garaj.
 
Langa ei a fost gasit un bilet in care pedofilii isi marturiseau crima si isi anuntau intentia de a se sinucide: “Ne pare rau pentru ce s-a intamplat, dar evenimentele au complotat impotriva noastra”, au mai spus cei doi.
 
Cadavrul lui Derick Tempest a fost gasit in rau dupa cateva luni, in stare de descompunere, si din acest motiv legistii nu au putut stabili cum a fost ucis.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu