marime text:

Porniri animalice. A primit 14 ani de inchisoare, pentru ca a facut SEX CU UN MAGAR!

Un tribunal din Kenya l-a condamnat pe un barbat la 14 ani de inchisoare, pentru ca a facut sex cu un magar. Stephen Kipkemoi Rono, tata a doi copii, a pledat vinovat in fata judecatorului.
Porniri animalice. A primit 14 ani de inchisoare, pentru ca a facut SEX CU UN MAGAR!

Acuzatia care i s-a adus barbatului in varsta de 30 de ani este "cunoasterea carnala a unui animal, mai exact, a unui magar, fapta care este impotriva legilor naturii". Omul a incercat in zadar sa obtina intelegere din partea judecatorului, sustinand ca a fost amagit de diavol.

"Imi pare rau. Locuiesc singur de cand sotia m-a parasit, pentru a se casatori cu un alt barbat", s-a plans kenyanul, care are doua saptamani la dispozitie pentru a face apel.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuVlad Craioveanu (2011-04-06 15:14:49)
ASA DA, PEDEAPSA! De asta avem nevoie de o LEGE DE PROTECTIE A ANIMALELOR! ESTE NEVOIE SI IN ROMANIA DE O LEGE DE PROTECTIE A ANIMALELOR SEVERA, CARE SA SANCTIONEZE DRASTIC PERSOANELE CARE MANIFESTA ASEMENEA COMPORTAMENTE ABERANTE! VENITI IN PARCUL IZVOR, LUNI SI MARTI, 11 SI 12 APRILIE, PENTRU A FI ALATURI DE IUBITORII DE ANIMALE CARE PICHETEAZA CAMERA DEPUTATILOR! NU LASATI PSIHOPATII SA UMBLE LIBERI PRINTRE NOI, DOAR PENTRU CA SUNT INCA IN STADIUL IN CARE "EXPERIMENTEAZA" PE ANIMALE!
raspunde »
eu (2010-07-29 14:19:19)
ce mai articol... cine e desteptu` care a scris articolu asta?sa faca bine sa mearga la scoala iar ca nu stie sa scrie si sa se exprime:)
raspunde »