marime text:

Politistii VS. un sofer dement! N-au putut sa-i sparga geamurile, asa ca i-au spart toate rotile! VIDEO  

Urmarire spectaculoasa, filmata de camerele video instalate pe masinile de politie, in apropiere de Las Vegas. Un sofer a gonit 45 de minute cu oamenii legii pe urme si nu a oprit decat in momentul in care i-au explodat toate cele patru roti ale autoturismului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Damian Coriz (23 de ani) se afla la volanul unui Chevrolet Camaro nou nout, cand agentii au vrut sa-l opreasca, deoarece nu reusea sa mentina directia. Soferul s-a baricadat in masina si cum politistii n-au reusit sa-i sparga geamurile ca sa-l traga afara, el si-a continuat cursa nebuna, atingand viteze de peste 200 de kilometri la ora.

Dupa ce a evitat de cel putin cinci ori dispozitivele de spargere a rotilor aruncate pe sosea de politisti, Coriz a fost stopat de un astfel de instrument.

Soferul, care a recunoscut ca a consumat alcool inainte sa se urce la volan, va raspunde si pentru ca n-a oprit la semnalele politistilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu