marime text:

Politisti RAPITI, TORTURATI si UCISI de traficantii de droguri!

Sapte ofiteri de politie din Mexic au fost rapiti din propriile case, torturati si ucisi de membrii unei bande care se ocupa cu traficul de droguri.
Politisti RAPITI, TORTURATI si UCISI de traficantii de droguri!

Politistii, cu varste cuprinse intre 30 si 48 de ani, au fost luati cu forta din case, in zorii zilei, de mai multi barbati inarmati.

Cadavrele au fost gasite cateva ore mai tarziu, pe un teren abandonat, alaturi de un mesaj din partea traficantilor de droguri. Toate victimele erau incatusate, iar una dintre ele fusese decapitata.

Recent, 50 de oameni au fost omorati, intr-o ambuscada organizata impotriva unui convoi al politiei mexicane si in urma unei revolte dintr-o inchisoare. Intr-un alt incident, s-a tras asupra oamenilor legii care urmau sa descinda pe o proprietate unde aveau informatii ca se desfasoara activitati ilegale. Doi oameni au fost retinuti atunci.

Numarul violentelor in Mexic a explodat pur si simplu dupa ce presedintele Felipe Calderon a declarat razboi impotriva cartelurilor de droguri, in momentul preluarii mandatului, in decembrie 2006. Peste 23.000 de oameni au murit in incidente legate de traficul de droguri, insa seful statului ramane optimist: "Este o lupta pe care, impreuna, mexicanii o vor castiga".

Calderon a indicat cresterea consumului de droguri in Statele Unite, drept una dintre cauzele pentru cresterea numarului de violente in Mexic. Potrivit expertilor, 90% din cocaina consumata in SUA trece prin Mexic.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu