marime text:

Politisti filmati in timp ce trag asupra unui suspect, iar apoi ameninta martorii! VEZI VIDEO

Scandal in Miami, unde o echipa de politisti a fost filmata bruscand si amenintand cu arma nu un suspect, ci niste martori. Oamenii vazusera cum politistii au incercuit o masina si au tras asupra soferului. Apoi si-au indreptat atentia spre ei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu greu, barbatul agresat a reusit sa salveze imaginile care ii incrimineaza clar pe agenti.

Incidentul s-a petrecut in noaptea de duminica spre luni. Politistii au incercuit o masina si au inceput sa traga, explicand ulterior ca barbatul de la volan incercase sa-l omoare pe unul dintre ei, lovindu-l cu masina.

Totul a fost filmat de un cuplu, cu telefonul mobil. Cei doi se asteptau sa li se puna intrebari, dar nu sa fie amenintati cu pistolul si tratati de parca erau ei insisi niste infractori.

In scurt timp, barbatul a fost incatusat si culcat la pamant, cu fata in jos. Politistii i-au luat telefonul si l-au calcat in picioare. Apoi l-au dus la sectie si i-au cerut inregistrarea.

Desi totul pare sa indice ca oamenii legii incercau sa musamalizeze ceva, politia din Miami Beach nu a anuntat nici macar o ancheta interna. Politistii au explicat doar ca l-au confundat pe martor cu un al doilea suspect, pe care il cautau.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu