marime text:

Politisti cercetati pentru c-au dat de pamant cu o mama care-si plimba copilul! VIDEO

Scandal in orasul american San Francisco. Filmati in timp ce arestau o femeie, doi politisti sunt acum cercetati pentru uz de forta, imaginile aratand cum persoana retinuta este aruncata pe asfalt.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In raportul lor, politistii spun ca au arestat-o pe femeie pentru ca au suspectat-o de implicarea intr-un atac violent pentru care fusesera trimisi in zona. Femeia, aflata ce-i drept sub influenta bauturilor alcoolice, isi plimba copilul pe trotuar cand a fost luata pe sus de politisti

In timp ce copilul plangea pe trotuar, femeia se lupta cu politistii care ii pusesera catusele, injurandu-i pe acestia in repetate randuri. In momentul in care femeia s-a opus urcarii in masina, unul dintre ofiteri a aruncat-o cu forta pe asfalt.

Dupa ce au urmarit imaginile filmate de un om aflat intr-un bloc din zona, oficialii au decis sa-l suspende din functie pe ofiterul violent pana cand se va finaliza ancheta pornita.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu