marime text:

Politist tocat in bataie de un sofer oprit in trafic pentru control/ VEZI VIDEO

Un politist a primit o bataie sora cu moartea de la un sofer pe care a avut indrazneala sa-l opreasca in trafic pentru un control. A fost salvat din pumnii agresorului de colegul sau, care l-a anihilat pe soferul violent cu un pistol cu electrosocuri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Incidentul s-a petrecut in Ohio, acum doua zile.
 
Ofiterul Jason Deaton l-a oprit in trafic pe soferul unei dube, Eric German, de 45 de ani, existand suspiciunea ca acesta a fost implicat intr-un accident de circulatie si a fugit de la locul faptei.
 
In momentul in care Eric German a fost anuntat ca va trebui sa-l insoteasca pe politist la sectie, pentru audieri, a reactionat extrem de violent. L-a luat in pumni pe ofiter si l-a lovit cu putere, toata scena fiind surprinsa de camera din masina politiei.
 
In 20 de secunde a intervenit colegul ofirerului Deaton, care l-a “linistit” pe agresor cu electrosocuri.
 
Ofiterul a fost internat, iar joi medicii au spus ca va avea nevoie de o operatie de reconstituire a fetei.
 
Eric German a fost arestat. Joi a fost dus la instanta si i s-a stabilit o cautiune de 500.00 de dolari, avand in vedere faptul ca a mai comis si alte infractiuni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu