marime text:

Politist impuscat mortal, dupa ce a incercat sa opreasca un jaf! IMAGINI SOCANTE

Scene dramatice surprinse de camerele de supraveghere instalate intr-un bar din Brazilia. Un politist imbracat in civil, aflat in interiorul localului, observa cum afara, doi indivizi incearca sa jefuiasca un cuplu si decide sa intervina.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din imagini se poate vedea cum politistul iese din bar cu pistolul in mana si trage asupra banditilor, insa nu-i nimereste. Unul dintre barbati riposteaza, iar politistul cade la pamant, impuscat mortal. Talharii se fac apoi nevazuti, nu inainte de sa-l loveasca pe omul legii si sa-i fure pistolul.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuBaDD (2010-07-28 00:37:20)
Daca era in Romania si il nimerea politaiu` pe unu din ei si acesta murea,il luau pe politai si faceau 1000 de cercetari sa vada daca politaiu a avut dreptu` sa traga,daca a tras foc de avertizare,de ce a tras in loc sa fuga(ca doar deaia e politai,sa fuga). Cam asa e la noi. Isi bat cetatenii joc de politisti cum vor ei. Ca sa dea politaiu o amenda tre sa se roage de cetatean 2 ore sa semneze,numa` ca nu se pune in genunchi. Jenant ce "oameni ai legii" si justitie avem. JENANT! Cat despre acest caz,Dumnezeu sa-l ierte pe decedat si sper ca aia sa fie prinsi si sa li se dea o pedeapsa pe masura!
raspunde »
patrickbrown (2010-07-27 20:34:20)
Si daca ii prind, ce le fac? Puscarie cativa ani si gata? Nu merita torturati pana la moarte, zile la rand? Ar fii o lume mai linistita, nu s-ar mai repezi nimeni la chesti ilegale.
raspunde »