marime text:

Politia, in alerta de grad 0! Cauta o femeie care a aruncat o pisica intr-un tomberon/ VIDEO

O femeie si-a pus in cap autoritatile si a atras furia iubitorilor de animale, dupa ce a fost surprinsa de o camera de supraveghere aruncand o pisica intr-un tomberon. Chiar acum imaginile sunt analizate pentru a putea fi identificata infractoarea.    
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Darryl si Stephanie Andrews-Mann, din oraselul britanic Coventry, s-au panicat atunci cand si-au dat seama ca pisica lor, Lola, a lipsit toata ziua de acasa. Au pornit in cautarea ei si pana la urma au gasit-o in tomberonul din fata curtii.
 
Fiind convinsi ca pisica nu ar fi intrat de buna voie in gunoi, sotii au decis sa faca niste investigatii pe cont propriu ca sa afle cum s-a intamplat asta. Au analizat imaginile capturate de camera de la poarta si au avut neplacuta surpriza sa constate ca Lola a fost “arestata” de o femeie intre doua varste, cu o tinuta respectabila.
 
Cei doi soti au facut o plangere la Politia Animalelor, iar acum se fac cercetari pentru a fi identificata persoana. Imaginile au fost postate si pe mai multe site-uri in ideea ca se vor gasi cat mai repede persoane care s-o recunoasca pe agresoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu