marime text:

Politia a RUPT IN BATAIE un fiu de politist doar pentru ca si-a sunat tatal! VIDEO

Nici nu stii ce e mai socant in imaginile urmatoare - bataia propriu-zisa, motivul din spatele ei sau modul complice in care camerele de supraveghere s-au mutat pentru a-i scoate basma curata pe brutele in uniforma.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Camerele de supraveghere au inceput sa inregistreze din momentul in care politistii din Denver il aveau la pamant pe un barbat. Doi metri mai incolo, un altul este vazut in timp ce vorbeste la telefon si arata o agitatie sora cu disperarea. Cel cu mobilul este Michael DeHerrera, iar cel apelat este tatal sau, serif pentru 22 de ani intr-un oras vecin Denverului.

"Tata, il bat pe Shawn" a apucat sa spuna Michael inainte sa fie el insusi luat la pumni de politisti. In acest moment, camerele de supraveghere se muta pe un cadru ce nu mai inregistreaza bataia, semn ca pana si cei care le controleaza au realizat cat de exagerata este interventia ofiterilor.

Disperat, tatal lui Michael a ajuns cu greu la fiul sau, pe care l-a gasit fara dinti, vanat si cu ochiul umflat. "E un pic julit" i-au spus atunci politistii.

La un an de la incident, DeHerrera senior e socat ca politistii implicati in scandal nu au fost sanctionati ci sunt bine-merci in aceleasi functii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu