marime text:

Pianist rus, castigator al premiului Grammy, acuzat de pedofilie in Thailanda

Politia din statiunea thailandeza Pattaya l-a interogat pe muzicianul Mikhail Pletnev in legatura cu afimatiile unor surse, conform carora rusul in varsta de 53 de ani, castigator al premiului Grammy, ar fi agresat sexual un baiat de 15 ani.
Pianist rus, castigator al premiului Grammy, acuzat de pedofilie in Thailanda

Mikhail Pletnev, director artistic al Orchestrei Nationale Ruse, castigator al Medaliei de Aur Tchaikovsky in anul 1978 si al premiului Grammy in 2005, este acuzat de pedofilie in Thailanda. Politistii tailandezi l-au arestat de Pletnev in timp ce se afla intr-un bar din statiunea Pattaya, unde muzicianul detine o vila de vacanta.

Acesta a negat orice acuzatii care i s-au adus, insa politistii nu l-au eliberat decat dupa ce l-au interogat si i-au perchezitionat locuinta.

Detectivul care s-a ocupat de caz, Omin Sukkanka, a spus ca pianistul a fost retinut in urma acuzatiilor de pedofilie formulate de parintii unui baiat de 15 ani.

Deocamdata, pianistul se afla in libertate si poate participa in urmatoarele zile la turneul orchestrei sale in Europa. Pe 12 iulie, el este asteptat sa dirijeze orchestra in Macedonia.

Ramane de vazut daca politistii vor decide sa redeschida cazul impotriva lui.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu