marime text:

"Pesti" cu magie neagra - prostituau femei prin tehnici VOODOO!

Politia spaniola a anuntat, joi, ca a destructurat o retea de proxeneti care folosea practici voodoo pentru a obliga femei venite din Africa sa se prostitueze pe strazi si a arestat 17 persoane in sase orase, informeaza AFP.
Pesti  cu magie neagra - prostituau femei prin tehnici VOODOO!
Membrii gruparii infractionale aduceau femei din Africa in Spania si le obligau sa se prostitueze "prin batai si prin practici voodoo" pentru a plati "datoria" pentru calatoria lor, care putea ajunge si la 50.000 de euro, a precizat politia intr-un comunicat de presa.
 
Reteaua era "structurata perfect si avea ramificatii in mai multe tari din Africa, inclusiv Nigeria, Benin, Niger, Algeria si Maroc.
 
Ancheta a inceput dupa denuntul uneia dintre victimele gruparii, care a obtinut statutul de martor protejat si care a povestit ca a ajuns in Spania dupa ce a fost prinsa de un grup de nigerieni si obligata sa se prostitueze.
 
Gruparea infractionala se ocupa si de fraude informatice, in urma carora au obtinut numere de carti de credit si au reusit sa cumpere diverse obiecte prin internet din Statele Unite ale Americii, pe care ulterior le-au vandut la un pret inferior pietei, a adaugat politia, citata de AFP.
 
Suspectii, acuzati in special de "trafic de persoane si prostitutie", au fost arestati in Madrid, Barcelona, Sevilia si Algeciras (sud), Tarragona (est) si Las Palmas, in Insulele Baleare, potrivit politiei.
 
Sursa: Mediafax

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu