marime text:

Cum si-a atins un american satisfactia sexuala - a ejaculat in sticla de apa a unei colege, stiind ca va bea

Americanul Michael Kevin Lallana are obiceiuri sexuale cam perverse, pentru care va plati cu inchisoarea. Aproape ca si-a facut un obicei din a ejacula in sticla cu apa a unei colege de birou, stiind ca aceasta va bea din ea.
Cum si-a atins un american satisfactia sexuala - a ejaculat in sticla de apa a unei colege, stiind ca va bea
Prima data, Michael Kevin Lallana, de 31 de ani, a intrat in biroul colegei si a ejaculat in sticla de apa in luna ianuarie. Femeia a baut din dupa aceea i s-a facut rau.
 
Incidentul s-a repetat cateva luni mai tarziu, iar femeia a avut aceeasi reactie. A banuit ce s-a intamplat si de data aceasta a fost ma inspirata; a reclamat incidentul la politie si a predat corpul delict.
 
In urma analizelor facute in laborator a fost identificata “substanta” ciudata din sticla de apa. Apoi s-au prelevat probe ADN de la toti barbatii care aveau acces in biroul femeii.
 
Lallana a fost arestat si pus sub acuzare pentru afisarea de materiale obscene in public, pentru atac si satisfacere sexuala in public. A fost eliberat din arest pe cautiune, dar il asteapta un process in urma caruia poate fi condamnat la 3 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariusatisfactze (2010-09-29 16:12:53)
cocosel
raspunde »
kappac (2010-08-29 16:36:02)
ce frumos ar fi sa faca o terapie cu ****** si el si sa ii satisfaca de vreo 10 ori pe zi pe negrii aia din inchisoare
raspunde »
alex (2010-08-21 17:51:55)
=)))))))))))))
raspunde »