marime text:

Pedofil in varsta de 100 de ani, trimis inapoi in inchisoare!

Americanul Theodore Sypnier, un pedofil cu numeroase condamnari la activ, se va intoarce in spatele gratiilor pentru inca 2 ani, pentru ca nu a participat la sedintele de reabilitare, incalcand astfel termenii eliberarii conditionate. El a scapat de detentie anul trecut, la scurt timp dupa ce a implinit un secol de viata.  
Pedofil in varsta de 100 de ani, trimis inapoi in inchisoare!

Zeci de ani, Sypnier a moloestat numerosi copii, niciunul mai mare de 4 ani, din orasele Buffalo si Tonawanda. Ultima condamnare a primit-o in 1999, adica la varsta de 89 de ani, dupa ce a abuzat sexual doua surori. Judecatorul care a pronuntat sentinta a spus atunci ca se asteapta ca pedofilul sa moara in inchisoare.

"Indiferent daca el are 100, 101 sau 105, persoana care a comis acele infractiuni, acum 10, 25 sau 30 de ani, exista inca si nu simte nicio remuscare. Este o persoana de care noi, ca parinti si ca membri ai oricarei comunitati, trebuie sa ne ferim", a declarat directorul internatului unde Sypnier locuia, dupa eliberare.

Theodore Sypnier, care a fost renegat de familia sa, este cea mai batrana persoana condamnata pentru infractiuni de natura sexuala, in statul american New York.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu