marime text:

Pedeapsa capitala, ca-n Evul Mediu, in 2011! Pentru ce crezi ca au fost spanzurati acesti barbati?

Patru barbati au fost executati vineri dimineata in Iran, in inchisoarea centrala din provincia Kirman. Pare greu de crezut, insa acesti barbati au comis o fapta pentru care in unele state ale lumii primesti o amenda.
Pedeapsa capitala, ca-n Evul Mediu, in 2011! Pentru ce crezi ca au fost spanzurati acesti barbati?

Asupra celor patru barbati au fost gasite cantitati mici de droguri pe care le-au procurat pentru a le consuma.

De la inceputul acestui an, in Iran au fost executate peste 80 de persoane, toate gasite vinovate de trafic de droguri si viol. Pare incredibil, insa criminalilor li se dau mai multe sanse in acest stat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuALEXA (2011-08-31 05:11:42)
Nu sunteti normali daca vi se pare un lucru normal ce se intampla in Iran,oamenii nu au nici un fel de drept ,nu se pot apara de jigodiile care ii conduc,este inadmisibil sa fie spanzurati pentru posesie de droguri,atunci criminalii ce mai patesc??????Ma intreb oare de ce nu se iau masuri ca sa dispara abuzurile asupra femeilor ,copiilor si chiar si IC!Treziti-va oameni buni si nu mai comentati aiurea pentru ca sunt covinsa ca daca v-ati fi nascut in Iran nu ati mai gandi asa,nu este adevarat ca asa ii faci pe oameni sa respecte legea,d fapt asa ii faci pe oameni(CARE AU DREPTURI EGALE SI DREPTUL DE A SE APARA) SA traiasca cu frica,cu teama de a putea fi omorat oricand.
raspunde »
sorin (2011-05-29 10:18:24)
mi se pare corect si normal ca daca ai asupra ta droguri de inalt risc sa fii executat. te intrebi de ce poate ca tipi faceau trafic si normal ca erau oamenii care au fost ruinati deci lasa ca asa ii faci pe oamenii sa respecte legea.
raspunde »
andy (2011-05-16 09:04:20)
da foarte bine
raspunde »