marime text:

Particulele radioactive de la Fukushima au ajuns deasupra Frantei!

Un nou nor de fum s-a ridicat miercuri deasupra reactorului 3 de la Fukushima. Autoritatile au anuntat ca in Tokio nivelul de radioactivitate din apa de la robinet depaseste limita admisa si copiii n-au voie sa o consume.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pe de alta parte, particulele radioactive au ajuns miercuri deasupra Frantei, dar expertii dau asigurari ca nu prezinta pericol pentru sanatatea populatiei.

Aparitia unui fum negru deasupra reactorului 3 a intrerupt pentru cateva ore eforturile de stabilizare a reactoarelor. Pe de alta parte, angajatii folosesc acum un dispozitiv german al carui brat lung de 50 de metri pompeaza apa deasupra reactorului 4, unde se afla combustibil uzat. Nivelul de radioactivitate ingrijoreaza pe toata lumea, inclusiv in Capitala.
 
Daca pe europeni situatia de la Fukushima i-a dus cu gandul la Cernobil, pe japonezi ii bantuie dezastrele Hiroshima si Nagasaki.

Pentru a indulci putin chinul copiilor, voluntarii au amenajat pentru ei spatii de joaca. Departe de ochii celor mici, continua inmormantarile victimelor. Campuri intregi se transforma in uriase cimitire.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu