marime text:

Paris Hilton arestata - a fumat marijuana intr-o masina!

Starleta Paris Hilton a fost arestata pentru posesie de droguri, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce masina in care se afla a fost oprita de politia rutiera pe o strada din Las Vegas.
Paris Hilton arestata - a fumat marijuana intr-o masina!
Paris Hilton a fost incarcerata la Clark County Detention Centre, in dimineata zilei de sambata, pentru posesie de cocaina. 
 
Starleta, in varsta de 29 de ani, se afla intr-o masina condusa de un prieten, care a fost oprita in noaptea de vineri spre sambata de politia din Las Vegas, care ar fi observat ca in automobil se consuma marijuana. 
 
Paris Hilton a fost recunoscuta imediat de oameni si, in scurt timp dupa ce a fost oprita masina, s-a format un grup de fani in jurul autoturismului.
 
In urma testelor efectuate, s-a demonstrat ca in masina se consuma cocaina, dar politia nu a specificat ce cantitate din aceasta substanta a fost gasita. 
 
Potrivit autoritatilor, Paris Hilton a fost arestata in noaptea de vineri spre sambata si este de asteptat sa fie eliberata pe cautiune in cursul zilei de sambata. 
 
"Ma duc la culcare. Somn usor tuturor", a scris starleta pe contul ei de Twitter, cu cateva minute inainte sa fie arestata, insa nu a postat nimic despre retinerea ei.
 
In urma cu doua luni, Paris Hilton a fost arestata si in Africa de Sud, in timpul Cupei Mondiale la Fotbal, pentru posese de marijuana. Cu cateva saptamani inainte de incident, ea a fost interogata, pe acelasi motiv, intr-un aeroport din Corsica.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu