marime text:

Panica in America - s-au tras focuri de arma la Pentagon!

Politia americana cauta marti autorii focurilor de arma care au vizat sediul Departamentului Apararii, spargand mai multe geamuri, a anuntat Pentagonul, potrivit caruia arma utilizata ar putea fi o pusca foarte puternica.
Panica in America - s-au tras focuri de arma la Pentagon!
Agenti de politie de la Pentagon au auzit intre cinci si sapte focuri de arma la ora 4.55 (11.55, ora Romaniei) in apropierea parcarii de sud a Departamentului Apararii, la periferia Washingtonului, a afirmat Steven Calvery, directorul politiei Pentagonului, in cadrul unei conferinte de presa.
 
"Conform informatiilor noastre, si ele sunt inca preliminare, un geam de la etajul al doilea si un altul de la etajul al treilea au fost atinse de focurile de arma", a precizat Calvery.
 
"Credem ca si alte gloante ar fi putut atinge cladirea", a adaugat el.
 
Gloantele nu au ajuns in birourile ale caror geamuri au fost atinse, acestea nefiind in prezent ocupate, deoarece sunt in curs de renovare.
 
Zona a fost incercuita rapid dupa ce au fost auzite focurile de arma, la fel ca toate intrarile in cladire, pentru a permite inspectarea locului. Accesul in sediu a fost permis din nou la 5.40 (12.40, ora Romaniei).
 
Politia a precizat ca nu a identificat inca nici un suspect. Potrivit lui Steven Calvery, nici o arma nu a fost gasita, dar autorul sau autorii tirurilor ar fi putut folosi o pusca foarte puternica.
 
Pentagonul si-a consolidat masurile de securitate dupa ce, in martie, un barbat a deschis focul in exteriorul cladirii, ranind doi agenti de securitate. Barbatul, un californian in varsta de 36 de ani care a fost omorat in cursul atacului, nu parea sa fi avut legaturi cu terorismul.
 
Marti, politia cauta tuburi de cartuse sau orice alt indiciu in zona autostrazii I395, care trece prin apropierea Pentagonului, a afirmat Calvery.
 
Inregistrarile camerelor de supraveghere erau de asemenea analizate, ca si traiectoria si fragmente din gloante.
Conform lui Steven Calvery, FBI studiaza pista unei posibile legaturi intre focurile de arma care au vizat Pentagonul si tiruri care s-au produs luni intr-un muzeu al Corpului Puscasilor marini, situat in apropierea bazei Quantico, din Virginia, la circa 48 de kilometri sud de Washington.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu