marime text:

OROARE LA ACAPULCO: cinci femei, gasite sugrumate intr-o statiune din Mexic!

Cinci femei, printre care si o minora, au fost gasite sugrumate intr-o statiune balneara la Acapulco, in sudul Mexicului, au anuntat autoritatile si presa locala, citate de AFP.
OROARE LA ACAPULCO: cinci femei, gasite sugrumate intr-o statiune din Mexic!

"Trei persoane de sex feminin sugrumate" au fost descoperite de catre politie intr-un salon de infrumusetare din Acapulco, potrivit unui comunicat al Departamentului de securitate publica al Statului Guerrero, unde se afla Acapulco.

Victimele, doua dintre ele in varsta de 30 de ani, iar a treia avand 14 ani, aveau mainile si picioarele legate cu banda adeziva. Doua erau dezbracate complet, iar a treia avea decat un slip.

O alta femeie, in varsta de 25 de ani, a fost gasita cateva ore mai tarziu, de asemenea sugrumata, intr-o masina parcata intr-un alt cartier din Acapulco, a precizat Departamentul de securitate publica intr-un alt comunicat.

Potrivit informatiilor aparute in presa mexicana, o a cincea femeie, in varsta de 33 de ani, a fost descoperita sambata dimineata, in apropierea unei biserici, de asemenea sugrumata.

Aceste asasinate, ale caror autori nu sunt cunoscuti, vin dupa ce Acapulco, una dintre pricipalele destinatii turistice ale Mexicului, a impus o taxa de ocupare la hoteluri de 90 la suta cu ocazia Saptamanii Sfinte.

in statiunea balneara au avut loc numeroase acte de violenta atribuite de catre autoritati reglarii de conturi intre bandele rivale.

Potrivit cifrelor oficiale, mai mult de 34.600 de persoane au murit in Mexic intre decembrie 2006 si decembrie 2010 din cauza rivalitatii intre cartelurile de droguri.

In decembrie 2006, Guvernul a lansat o ofensiva impotriva traficantilor de droguri cu ajutorul a 50.000 de soldati. Potrivit datelor presei, de la inceputul anului numarul crimelor a depasit 3.000.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu